01 Dec 2011

Bugün aile hekimimizle tanıştım. Adı Yaşar. Çok matrak adam. Aile fertleri ile ilgili bilgi istemiş, annemle beraber onları vermeye gittik. Gidince biraz sohbet ettik hastalığın filan var mı diye sordu.

Hemen çok zayıfım, kilo alamıyorum, çok yemek yeyince midem bulanıyor diye anlattım adama yemek yeme problemimi. Pazartesi gel dedi önce. Yok gelemem Samsun’a gidiyorum okul var dedim. Nerde okuduğumu sordu bölümümü sınıfımı filan. Erken gelseydin birkaç test yapar bişeyin var mı diye bakardık dedi ve sorular sormaya başladı hastalığım ile ilgili. Yok miden yanıyor mu yok ağzına acı su tadı geliyor mu bilmem ne diye. Hepsine cevabım hayır olunca derin derin düşündü ve bu anlamlı sözleri sarfetti.

Bende windows 95 var sen bana windows 7 programı yüklemeye çalışıyorsun ağır geliyor kaldıramıyorum gücüm yetmiyor. Sen en iyisi Samsun’da dahiliyeye git. Orada ayrıntılı testler yapar bakarlar.

Bunuda neden anlattım bilemiyorum şuan da ama sonuç olarak fok balıkları çok yalnız. Ben de çok üzülüyorum bu duruma. Üzüntüm mideme vurdu bu yüzden kilo alamıyorum .

Aşkın Gedik
Software Engineer

Ben Aşkın,

Benimle ilgili daha fazla bilgiyi hakkımda sayfasına göz atarak veya Twitter, Facebook ve Github üzerinden takip ederek öğrenebilirsiniz.